December 2011
Op de inmiddels traditionele bingoavond, op de dinsdagavond voor kerst, waren bijna alle leden aanwezig. Ruim 60 prijzen werden niet helemaal evenredig verdeeld; een groot deel ging richting Dinxperlo. Het was een gezellige avond met een grote hoeveelheid hapjes en ook af en toe een drankje.

Het onderlinge dubbetoernooi, tussen kerst en oudjaar, werd gewonnen door het duo Ap te Winkel en Elbert Brethouwer.
Najaarscompetitie 2011
Team 1 en 2 worden kampioen en promoveren naar resp. de 2e en 4e klasse. Team 3 degradeert na een beslissingswedstrijd naar de 6e klasse.

November 2011

En wat er ook gebeurt in de nog openstaande wedstrijden...... zowel team 1 als team 2 zijn kampioen in de najaarscompetitie.
Wil er nog iemand iets drinken ..... :-) ?
Zomerprogramma 2011
De tradionele slotavond was op 1 juli: vissen met BBQ, dit jaar georganiseerd aan "Het Blauwe Meer" in Dinxperlo. Een zeer geslaagde avond met een forse vangst en........:
- met appeltaart van Paul Tebroke
- Koffie en het pand van de reddingsbrigade 
- Organisatie en meeste vangst Wim Boland
- BOB werk van Dinie Duenk
- Voorn, Winde, Baars en zelfs Karper
Het avondje bowlen bij "De twee Bruggen" in gebouw "De Schoppe" was geslaagd. Bijna iedereen wist wel een spare of strike te gooien. De titel voor beste bowler ging dit jaar naar Ronny Bulten, maar hij moest wel even op gang komen, want zijn eerste beurt ....2 ....???
Opnieuw waren we aanwezig op het Volksfeest om wat spelletjes te organiseren. Spijkerslaan, sjoelen en gatentennis. Het was een gezellige middag.Het spijkerslaan werd gewonnen door Danny Scholten en Gerard Onnink en bij de dames door DaniŽlle Scholten. Het sjoelen werd gewonnen door Ramona ....? en bij de jeugd door Sam Voltman. Het gatentennis was een prooi voor Henk Westerveld.
Bij het darttoernooi eindigden de 3 teams allen gelijk.
Elk team won 3 van de 6 wedstrijden.
Door een variant in de puntentelling werden de winnaars van vorig jaar, Mike Voltman en Wim Boland, opnieuw eerste. Proficiat! Paul Tebroke en Elbert Brethouwer werden tweede, Bert Siemerink en Jan Carel Brethouwer eindigden op plaats 3.

Het dubbeltoernooi werd gewonnen door Wiljan Klein Molenkamp en Johan Duenk.
Mike Voltman en Elbert Brethouwer eindigden als tweede.De Jeu de Boulles avond was opnieuw een succes. 13 deelnmers, hapjes, drankjes en lol.


Winnaars: Rob Simons, Wilan Klein Molenkamp en Mike Voltman
14-04-2011: Jaarvergadering
Voorzitter Johan Duenk blijft ook de komende 4 jaren in functie.
Rob Simons zit de komende 2 jaren in de kascommissie.
Het jaarverslag 2010 en de begroting 2011 worden digitaal gepresenteerd en ongewijzigd vastgesteld.
De contributie voor basisleden wordt verlaagd.
Het zomerprogramma en de data worden vastgesteld.
Kampioensteams worden gehuldigd door ze digitaal vast te leggen.
Geen prijzen of kadoos meer, maar een foto.
Kampioenen najaarscompetitie 2010 in de vijfde klasse.
Team 3: Johan Duenk, Ronny Bulten, Mike Voltman en Elbert Brethouwer.
Voorjaar 2011:
Opnieuw komen we maar met 3 teams uit in de competitie.  Team 1 wordt tweede in de 3e klasse.
Team 2 heeft het moeilijk in de vierde klasse en degradeert.  Team 3 wordt derde in de vijfde klasse.

Een groot deel van 2010 wordt de kantine van Ons Huis ook gebruikt door het jongerencentrum. Ze hebben in de kantine een PC met jukebox-software geplaatst. Ook onze vereniging maakte er gebruik van en dat levert veel lol op. Eind 2010 vertrekt het jongerencentrum naar hun nieuwe pand. Weg jukebox. Maar niet lang, want verschillende leden zorgen voor een eigen PC, een scherm, software en heel veel muziek. Vooral ook duitstalig geluid; schlager e.a.. En de lol wordt alleen maar groter. In de top 10 van meest gedraaide nummers staan "Fliegerlied", "Die Schwarze Barbara" van Heino, maar gelukkig ook "Smoke on the water" (Deep Purple), Brothers in Arms (Dire Straits) en "Easy Livin' " (Uriah Heep).
Fliegerlied-taferelen.
23-12-2010
Door het succes van afgelopen jaar wordt er opnieuw een Bingo avond georganiseerd in de winterstop. Net voor de kerstdagen nog even een paar prijzen winnen!
De avond werd goed bezocht.....en er was voor een buffet gezorgd!
Nieuw was de digitale bingo-machine.

najaar 2010
Door allerlei omstandigheden komen we maar met 3 teams uit in de najaarscompetitie. Team 1 wordt tweede in de 3e klasse. Deze plek blijkt recht te geven op het spelen van een beslissingswedstrijd voor promotie naar de tweede klasse. De wedstrijd tegen een team van Slagvaardig Rhenen eindigt in een 5-5 gelijkspel en na het tellen van de gewonnen sets blijkt Bredevoort 1 de wedstrijd nipt verloren te hebben. Team 2 speelt een slecht seizoen in de vijfde klasse en degradeert. Team 3 wordt kampioen in de vijfde klasse. Felicitaties voor Johan Duenk, Ronny Bulten, Mike Voltman en Elbert Brethouwer. Dit wordt het eerste team, dat, volgens de afspraken op de ledenvergadering, op foto vastgelegd wordt. Geen kadoos meer voor de kampioensteams, maar een foto

02-07-10: 
Het jaarlijkse avondje vissen kampte met een beperkt aantal deelnemers. Het WK voetbal..........


Na afloop en een zeer beperkte vangst, werd er overigens genoeg gegeten en gedronken.

juni 2010
Opnieuw staan we tijdens het Volksfeest op het feestterrein met gatentennis, reuze-sjoelbak en spijkerslaan. Het levert onze vereniging een aardig zakcentje op en de feestende Bredevoorters vinden het prima!

Het lijkt wel of de Bredevoortse Tafeltennissers de enige gebruikers zijn van de Jeu de Boullesbaan op 't Zand. De baan lag er belabberd bij en moest eerst onderhanden genomen worden.

Onder het genot van een enorme schaal met diverse hapjes, streden 4 teams om de eerste plaats.
Het bleef nog onrustig op de baan totdat het donker werd en daarna nog enige tijd in de kantine van Ons Huis. Hoewel Jeu de Boulles een Franse sport is, klonk daar nog lange tijd Duitstalige Muziek.

Winnaars werden Mike Voltman en Jan Carel Brethouwer (27 punten) voor Bert Siemerink en Elbert Brethouwer (16 punten).


Winnaars Mike en Jan Carel, toevallig (?) ook het team met nummer 1.


En waar winnaars zijn, zijn ook verliezers
08-05-10:
Het darttoernooi met teams van 2 personen eindigde in een gelijke stand. Wim Boland en Mike Voltman hadden na 6 wedstrijden 4 gelijke spelen en 2 overwinningen, evenals het team Paul Tebroke/Elbert Brethouwer. Het team dat het eerste Bulls-Eye wist te gooien, mocht zich winnaar noemen: Mike en Wim.

Uiteraard eindigde het toernooi met een apres-ski.

27-04-2010
De eerste activiteit in het zomerprogramma was een dubbeltoernooi. Winnaars werden Wim Boland en Rob Simons met een afgetekende voorsprong op Sylvia Smit en Elbert Brethouwer.
20-04-2010
Bredevoort 3 verliest de promotiewedstrijd met 4-6 tegen GSV 2. Bredevoort 3 speelt ook het komende seizoen in de 5e klasse.
25-02-2010: Jaarvergadering
Secretaris Danielle Scholten treedt vervroegd af.
Haar plaats wordt ingenomen door Ronny Bulten.
Wilco Simons zit de komende 2 jaren in de kascommissie; Mike Voltman 1 jaar.
Het jaarverslag 2009 en de begroting 2010 worden digitaal gepresenteerd en ongewijzigd vastgesteld.
De contributie blijft dit jaar ongewijzigd.