18-12-2007
Onderling Dubbeltoernooi
Het onderlinge dubbeltoernooi had te kampen met een beperkte opkomst van deelnemers. Resultaat was dat per deelnemer liefst drie prijzen beschikbaar waren. Ook hoofdscheidsrechter Bert Siemerink (door blessure niet in staat om deel te nemen) deelde in de prijzen. Het toernooitje werd gewonnen door Wiljan Klein Molekamp en Jan Carel Brethouwer.

27-11-2007
Team 1 Kampioen in derde klasse
Het eerste team van T.T.V. Bredevoort had in de laatste competitiewedstrijd geen enkele moeite met het eerste team van Taverdo uit Doetinchem. Met een nederlaag van maar liefst 9-1 werd de tegenstander naar huis gestuurd. Al vanaf competitieronde 1 stond Bredevoort op de eerste plaats. Hoewel sommige uitwedstrijden werden verloren of gelijkgespeeld, kwam de eerste positie Bredevoort vooral door uitstekende thuiswedstrijden het hele seizoen niet in gevaar. Opnieuw promotie naar de tweede klasse! Onze felicitaties voor Rob Simons, Wilco Simons en Jan Carel Brethouwer.
22-09-2007
Slot zomeraktiviteiten: de BBQ avond
De feestavond die de zomeraktiviteiten afsluit wordt een traditie en was dit jaar perfect georganiseerd bij de Firma G. Voltman. Gezelligheid troef .

Grote hilariteit bij de spelletjes .... ..de 100-duizend-euro show met o.a.:gekke bekken trekken dankzij een elastiekje..., luciferdoosjes doorgeven met de neus... knuffelen met tennisbal .... tafeltennisballetjes verplaatsen met een lepel, moppentappen voor extra geld ...... etc..  De foto's spreken voor zich...... de maker van deze website is niet verantwoordelijk voor de op de foto's weergegeven scenes..

Zomer 2007 : Zomeraktiviteiten

Als eerste onderdeel van de zomeraktiviteiten, stond een avond darten op het programma. Winnaars werd het team met Paul Tebroke, Mike Voltman en Bert Siemerink.

Het gatentennis werd gewonnen door Elbert Brethouwer.

Het amateuren (ook wel MALI-toernooi genaamd (een afkorting van "Met Amateuren Lagere Inspanning", of van "MArco LIebrand" ) was een prooi voor, hoe kan het anders, Marco Liebrand. Tweede plaats, Elbert Brethouwer, derde plaats Jan Carel Brethouwer.

Het dubbeltoernooi werd gewonnen door Bert Siemerink en Wiljan Klein Molekamp. Op de tweede plaats het team Mike Voltman met afwisselend Jan Carel en Elbert Brethouwer.

Tijdens de visavond op 20 juli was het weer beter dan verwacht ......... maar de vangst lag ver onder de verwachting.  Ondanks kilo's voer en hengels varierend van 3 meter tot 13 meter lengte werd er bijzonder weinig gevangen................. Slechts 4 personen vingen in totaal 15 vissen.

1Elbert Brethouwer6
2Rob Simons4
3Wim Boland3
4Jan Carel Brethouwer2


De schietavond op 10 juli was een geslaagd experiment. Met veel dank aan Henk Scholtz van Schietvereniging BSV, die tijd noch moeite gespaard had om er een gezellige happening van te maken.

VogelschietenSchutterskoning Enrico Pennings
Pistoolschieten1Johan Duenk123 pt
1Wim Boland123 pt
3Paul Tebroke112 pt
Bokschieten1Paul Tebroke27 pt
2Marco Liebrand26 pt
3Enrico Pennings23 pt
Gelukskaartschieten1Bert Siemerink488 pt
2Elbert Brethouwer475 pt
3Marco Liebrand431 pt

20-7-2007 : Visavond

.
Beste vangst: Elbert Brethouwer


Voor sommige vissers was het alleen belangrijk om "erbij te zijn"......


Maar voor degenen die niets vingen was de catering in goede handen ......
11-7-2007 : Schietavond

Als eerste onderdeel van de avond stond het vogelschieten op het programma.................

De vogel in afwachting van de schutters die zich mentaal voorbereiden.

En na 86 schoten (verenigingsrecord) ......
was het Enrico Pennings die met een welgemikt schot zich voor 1 jaar Schutterskoning mag noemen...
Winnaars bij het pistoolschieten werden Wim Boland en Johan Duenk.  Na het pistoolschieten werden er nog bokken geschoten.
Paul Tebroke wint het bokschieten....
9-6-2007 : Volksfeest
Onze vereniging was present op het Volksfeest op 9 juni om de zgn. "volksspelen" te organiseren. Het was een succesvollemiddag waar menig bezoeker deelnam aan "spijkerslaan", de "reuzensjoelbak" en het "gatentafeltennis".
Prijswinnaars:
Spijker Slaan:
1e plaats:  Hugo Emmerich / Danny Scholten / Gerard Onnink 4 slagen
Sjoelen:
1e plaats volwassenen : Anton Wensink - 114 punten
1e plaats jeugd : Natasja - 108 punten
Gatentennis:
1e plaats volwassenen: Henk Westerveld - 70 punten
1e plaats jeugd : Natasja - 41 punten
2e plaats jeugd : Tessa Bloemers- 36 punten
3e plaats jeugd : Sven Voltman - 34 punten
4e plaats jeugd : Tara Brethouwer - 32 punten
5e plaats jeugd : Lynn Jansen - 25 punten

1-6-2007 : Voorjaarscompetitie:
De volgende spelers wonnen in de voorjaarscompetitie 2007 meer dan de helft van hun wedstrijden:
Rob Simons 3e klasse 80 %
Jan Carel Brethouwer3e klasse 67 %
Ronny Bulten 5e klasse 58 %
Sylvia Smit 5e klasse 55 %
Gunter Ducker 5e klasse 50 %
Danielle van Ooijen7e klasse 72 %
1-6-2007 : Voorjaarscompetitie:
 • Team 1 staat vanaf de eerste competitieronde op de eerste plaats in de derde klasse. In de laatste uitwedstrijd wordt echter in Lichtenvoorde verloren van Litac 4, waardoor Litac precies gelijk eindigt met Bredevoort. Het onderlinge resultaat in de wedstrijden tussen Litac en Bredevoort geeft de doorslag: Litac is kampioen.
 • Team 2 speelt in een zeer zware poule in de derde klasse en is kansloos. Het team degradeert na 1 competitie meteen weer naar de vierde klasse.
 • Team 3 speelt een goede competitie in de vijfde klasse en haalt een bijna 50% score. 48 punten in 10 wedstrijden blijkt echter maar net genoeg om voorlaatste te worden. Om niet te degraderen moet een beslissingswedstrijd gespeeld worden tegen Gazelle 1. Ook nu een 50% score, want de wedstrijd eindigt in 5-5. Bij het tellen van de gewonnen set blijkt Bredevoort met 23-17 aan het langste eind te trekken: Bredevoort 3 handhaaft zich in de 5e klasse.
 • Team 4 haalt in de zesde klasse maar 28 punten in 10 wedstrijden. Ruim voldoende om te degraderen naar de zevende klasse.
 • Team 5 eindigt in de zevende klasse op de vierde plaats in een poule met 5 teams. Versterking in het volgende seizoen in de persoon van Henk Westerveld wekt echter hoge verwachtingen.
19-04-2007 : Ledenvergadering
Op 19 april vond de ledenvergadering 2007 plaats. Belangrijkste punten:
 • Elbert Brethouwer blijft penningmeester, maar een aantal taken worden afgestoten: Mike Voltman gaat zich storten op het binnenhalen van sponsoren en Ronny Bulten doet de ledenadministratie.
 • Paul Tebroke neemt voor 2 jaren plaats in de kascommissie en volgt Enrico Pennings op
 • Er worden diverse aktiviteiten georganiseerd tijdens het zomer-reces
 • We organiseren de volksspelen tijdens het Volksfeest en helpen bij het parkeren tijdens de voetbalwedstrijd Bredevoort - De Graafschap
 • Het bedrijventoernooi was afgelopen jaar een groot succes en zal in 2007 opnieuw georganiseerd worden
05-01-2007 : Nieuwjaarsevenement Ons Huis
Ook T.T.V.Bredevoort werkte mee aan het nieuwjaars-evenement in Bredevoort. Het middagprogramma voor de schooljeugd werd i.s.m. de gymnastiekvereniging (Prinses Margriet), de voetbalvereniging (S.V. Bredevoort) en de volleybalvereniging (Brevolk) georganiseerd.
19-12-2006
BSV wint Bedrijven/straten toernooi 2006.
Het zeer gezellige bedrijven/straten toernooi, dat werd gespeeld op 19 december, eindigde in een overwinning voor het team van schietvereniging BSV. In de finale werd ruim gewonnen van het team van Firma Gerard Navis, dat beslag legde op de tweede plaats. Klusbedrijf DiBo won met minimaal verschil van Schildersbedrijf H.J. Wensink de strijd om plaats 3.

Eindstand:
 1. BSV
 2. Fa. Gerard Navis
 3. Klusbedrijf DiBo
 4. Schildersbedrijf H.J. Wensink
 5. PO&D 1
 6. Installatiebedrijf G.Voltman 1
 7. Installatiebedrijf G.Voltman 2
 8. PO&D 2

De winnaars, het team van BSV met Geert Migchelbrink en Erik Simmelink

Najaarscompetitie 2006:
De volgende spelers wonnen in de najaarscompetitie 2006 meer dan de helft van hun wedstrijden:

Enrico Pennings 4e klasse 60 %
Marco Liebrand4e klasse 87 %
Elbert Brethouwer4e klasse 73 %
Wiljan Klein Molekamp4e klasse 54 %
Gunter Ducker 5e klasse 66 %
Sylvia Smit 5e klasse 60 %
Ap te Winkel 6e klasse 71 %
Wim Boland 6e klasse 66 %
Danielle van Ooijen7e klasse 70 %
 • Team 1 degradeert na 1 seizoen uit de tweede klasse en keert terug naar de derde klasse.
 • Team 2 wordt kampioen in de vierde klasse; in een poule met weinig krachtsverschil, verliest het team 1 keer met 6-4, wordt 1 keer gelijk gespeeld en worden 8 wedstrijden gewonnen. Vier overwinningen met 6-4 en vier overwinningen met 7-3 geven aan dat zelfs van de uiteindelijke degradanten met moeite gewonnen werd. Uiteindelijk trok Bredevoort 2 toch aan het langste eind in deze poule; felicitaties voor Marco, Enrico, Wiljan, Johan en Elbert.
 • Team 4 handhaaft zich na een uitermate spannend slot ternauwernood in de zesde klasse. Het team wordt gedeeld voorlaatste, maar door een beter onderling resultaat werd concurrent SMD uit Winterswijk verwezen naar de 5e plaats...... met dank aan een invalster, want in de laatste wedstrijd werden de twee benodigde Bredevoortse punten gehaald door invalster Daniлlle van Ooijen uit team 5!
 • Team 3 speelt een uitstekende competitie en weet in een zeer moelijke poule in de vijfde klasse op de tweede plaats te eindigen.
 • Team 5 eindigt in de zevende klasse op de vierde plaats
19-08-2006
Slot zomeraktiviteiten 2006, geslaagde BBQ-avond in Dinxperlo
In de werkplaats van Schildersbedrijf Simons te Dinxperlo werd het zomer reces afgesloten met een zeer geslaagde BBQ. Tussen de ladders, steigers en flessen peut werd door liefst 29 personen genoten van een of meerdere hapjes vlees en zo af en toe een of meerdere drankjes. Mogelijk dat ook dit een traditie wordt, want meer tafeltennisers hebben een eigen bedrijf met een geschikte werkplaats ......
25-04-2006
Als eerste onderdeel van de zomeraktiviteiten, stond een avond darten op het programma. Er werd gespeeld met tweetallen die uitkomen in hetzelfde competitieteam. Winnaars werden Marco Liebrand en Elbert Brethouwer (team 2) voor Paul Tebroke en Wim Boland (team 4) en Jan Carel Brethouwer en Wilco Simons (team 1). Het zenuwspel werd overtuigend gewonnen door Paul Tebroke.

16-05-2006
Het amateuren (ook wel MALI-toernooi genaamd (een afkorting van "Met Amateuren Lagere Inspanning", of van "MArco LIebrand" ) was een prooi voor Wiljan Klein Molekamp. Op een gedeelde tweede plaats eindigden Hans Ubbink en Elbert Brethouwer. Bij het gatentennis was Elbert Brethouwer beter op dreef dan in de competitie. Hij werd eerste met 153 punten in drie beurten, voor Sylvia Smit (142) en Wiljan Klein Molekamp (138). Hoogste score in 1 beurt: Mike Voltman met 61 punten.

2-06-2006
Het dubbeltoernooi kende een spannend verloop. Omdat alle teams bijna gelijkwaardig waren, bleef tot de laatste ronde onduidelijk wie er zouden winnen. Het werden Sandra de Groot en Jan Carel Brethouwer, op de voet gevolgd door Daniлlle van Ooijen en Wilco Simons.

7-07-2006
Tijdens het traditionele vissen, op de slotavond, werd behoorlijk veel gevangen. Wim boland (22), Elbert Brethouwer (15), Mike Voltman (13) en Rob Simons (13) brachten een behoorlijk aantal vissen op het droge. Omdat de overige vissers ook allen meerdere vissen vingen, werd een totale vangst van ruim 80 stuks genoteerd. Aan het eind van de avond dacht menige visser aan het spreekwoord "beter 1 vis in de hand, dan in de lucht van 10", omdat het aansluitende biertje in menig glas acuut begon te schiften.

23-02-2006 : Ledenvergadering  
 • Danielle van Ooijen neemt de taak van secretaris op zich, terwijl Johan Duenk zijn functie als voorzitter voortzet
 • Hans Westrum neemt voor 2 jaren plaats in de kascommissie en volgt Rob Simons op
 • Marco Liebrand maakt bekend om dit jaar weer de zgn. zomeraktiviteiten te willen organiseren
 • De vereniging streeft naar deelname van 5 teams in de najaarscompetitie
Voorjaarscompetitie
Voor het eerst sinds jaren komt Bredevoort slechts met 4 teams in de competitie uit. Team 1 speelt in de derde klasse, teams 2 en 3 in de vierde klasse en team 4 in de zesde klasse van de NTTB afdeling Gelre.
 • Team 1 wordt kampioen in de derde klasse en keert terug naar de tweede klasse.
 • Team 3 degradeert naar de vijfde klasse, en team 4 degradeert naar de zevende klasse.
 • Team 2 handhaaft zich in de vierde klasse.
De volgende spelers wonnen in de voorjaarscompetitie 2006 meer dan de helft van hun wedstrijden:
Jan Carel Brethouwer3e klasse 81 %
Rob Simons 3e klasse73 %
Enrico Pennings4e klasse 100 %
Marco Liebrand 4e klasse 75 %
Elbert Brethouwer 4e klasse58 %
Wiljan Klein Molekamp4e klasse63 %
Ap te Winkel 4e klasse67 %
Wim Boland 6e klasse56 %

19-06-2006
Tussen alle aktiviteiten door zag voorzitter Johan Duenk "Abraham", hetgeen natuurlijk niet ongemerkt voorbij kon gaan.
Natuurlijk werd op dit heugelijke feit het glas geheven.

06-01-2006 : Nieuwjaarsevenement Ons Huis
Ook T.T.V.Bredevoort werkte mee aan het nieuwjaars-evenement in Bredevoort. Het middagprogramma voor de schooljeugd werd i.s.m. de gymnastiekvereniging (Prinses Margriet), de voetbalvereniging (S.V. Bredevoort) en de volleybalvereniging (Brevolk) georganiseerd.
De spelletjes vielen bij de kinderen zeer in de smaak: