december 2005 : PD wedstrijd
Team 4 eindigde in de zesde klasse als een van de betere nummers 5; deze plaats gaf het recht op/de plicht tot het spelen van een Promotie-Degradatie wedstrijd tegen Taverdo 5 uit Doetinchem. De winnaar behield zijn plek in de zesde klasse.... en dat werd Bredevoort 4, omdat Taverdo afzegde voor de wedstrijd.

Dubbel-toernooi
Net voor de Kerst werd het traditionele dubbel-toornooi gespeeld, waarbij spelers uit team 1 of 2 gekoppeld worden aan spelers uit lagere teams. Dit jaar was de eerste prijs voor Rob Simons met Gunter Ducker; ze eindigden na een spannend gevecht net voor Marco Liebrand en Sylvia Smit. Jan Carel Brethouwer en Bert Siemerink legden beslag op de derde plaats. De eveneens niet onaardige poedelprijs kwam in handen van Wilco Simons en Hans Westrum.

Resultaten Najaarscompetitie

De volgende spelers wonnen in de najaarscompetitie 2005 meer dan de helft van hun wedstrijden:
Enrico Pennings4e klasse 67 %
Elbert Brethouwer 4e klasse63 %
Wiljan Klein Molekamp5e klasse92 %
Sylvia Smit5e klasse90 %
Gunter Ducker5e klasse79 %
Ronny Bulten7e klasse58 %
Sandra de Groot7e klasse83 %
Danielle van Ooijen7e klasse55 %

28-11-2005 : Promotie en Degradatie
Al vanaf de eerste competitieronde werd duidelijk dat Bredevoort 3 een maatje te groot is voor de vijfde klasse. Deze week werd het team officieel kampioen, met een straatlengte voorsprong op de concurrentie. De felicitaties zijn voor Sylvia Smit, Gunter Ducker en Wiljan Klein Molekamp. Bredevoort 1 speelde in de tweede klasse een aantal aardige wedstrijden. Dat bleek echter niet genoeg om zich te handhaven op dit niveau. De verwachte degradatie is dan ook een feit.

juli 2005 :Vissen
De traditionele visavond vond plaats op vrijdagavond 1juli van 19:00 tot 22:30 uur. In de gracht beet de vis aanzienlijk beter dan het jaar ervoor. Hoewel de deelname wat beperkt was, werden krap 40 vissen gevangen; Elbert Brethouwer ving als enige meer dan 10 vissen.
Resultaten Voorjaarscompetitie
De volgende spelers wonnen in de voorjaarscompetitie 2005 meer dan de helft van hun wedstrijden:
Marco Liebrand 4e klasse 86 %
Danielle van Ooijen7e klasse 83 %
Enrico Pennings 4e klasse83 %
Rob Simons3e klasse73 %
Elbert Brethouwer 4e klasse72 %
Sandra de Groot7e klasse67 %
Jan Carel Brethouwer3e klasse63 %
Wiljan Klein Molekamp4e klasse62 %
Ronny Bulten6e klasse58 %
Ap te Winkel6e klasse 56 %
Wim Boland 6e klasse 56 %

12-04-2005 : Degradatie Team 3.
Het derde team van T.T.V. Bredevoort kon zich in een zeer gelijk opgaande poule in de vierde klasse net niet handhaven. Met het toch niet onaardige aantal van 43 punten uit 10 wedstrijden werd Bredevoort 3 voorlaatste in de poule.

14-04-2005

Het vierde team van T.T.V. Bredevoort had in de laatste competitiewedstrijd uit tegen Wehl 3 een grote overwinning nodig om zich te handaven in de zesde klasse. Bredevoort haalde een uitstekend resultaat en won met 2-8. Omdat de concurrenten niet genoeg punten haalden kon Bredevoort 4 in de laatste competitieweek aan degradatie ontsnappen, ten koste van het eerste team van RTTV uit Ruurlo en het derde team van Wehl.

15-04-2005 : Team 1 Kampioen
Het eerste team van T.T.V. Bredevoort had in de laatste competitiewedstrijd tegen Litac 3 in Lichtenvoorde aan een gelijk spel voldoende om kampioen te worden in de derde klasse. Na een merkwaardige competitie waar halverwege zowel degradatie als promotie nog mogelijk waren, bleef Bredevoort de concurrentie enkele punten voor. Het kampioenschap werd vooral behaald, doordat alle thuiswedstrijden van Bredevoort 1 in (soms ruime) overwinningen eindigden.


08-04-2005
Team 2 handhaaft plaats in vierde klasse
Het tweede team van T.T.V. Bredevoort sloot de competitie af met een 1-9 overwinning in Lichtenvoorde tegen Litac 4. Ondanks tegenspoed in de eerste drie competitiewedstrijden en een aftrek van 10 punten in de eindstand, wist Bredevoort 2 zich te handhaven in de vierde klasse.

20-01-2005 : Ledenvergadering
Op 20 januari vond de ledenvergadering 2005 plaats. Belangrijkste punten:
  • Marco Liebrand verlengt zijn bestuursfunctie "speciale activiteiten" met 4 jaren
  • Enrico Pennings neemt voor 2 jaren plaats in de kascommissie en volgt Hans Westrum op
  • De contributie wordt met € 1,00 per maand verhoogd
  • De begroting wordt flink aangepast: reservering voor trainingspakken, opbrengsten parkeeractie boekenmarkten en de contributie worden aangepast. De begroting 2005 wordt vastgesteld met een klein tekort
08-01-2005
Ook T.T.V.Bredevoort werkte mee aan het nieuwjaars-evenement in Bredevoort. Het middagprogramma voor de schooljeugd werd i.s.m. de gymnastiekvereniging (Prinses Margriet), de voetbalvereniging (S.V. Bredevoort) en de volleybalvereniging (Brevolk) georganiseerd.

31-12-2004
De volgende spelers wonnen in de najaarscompetitie 2004 meer dan de helft van hun wedstrijden:

Jan Carel Brethouwer3e klasse59 %
Rob Simons3e klasse67 %
Enrico Pennings 3e klasse53 %
Wiljan Klein Molekamp3e klasse89 %
Gunter Ducker 5e klasse67 %
Hans Ubbink 5e klasse63 %
Paul Tebroke 5e klasse53 %
Ronny Bulten5e klasse70 %
Ap te Winkel7e klasse 100 %
Sandra de Groot7e klasse 80 %
Danielle van Ooijen7e klasse 61 %

28-12-2004 : Dubbeltoernooi
Het onderling dubbelteornooi werd dit jaar gewonnen door Wilco Simons en Jan Carel Brethouwer; tweede eindigden Sylvia Smit en Enrico Pennings, derde werden Johan Duenk en Elbert Brethouwer. Voor alle deelnememers was er zoals gewoonlijk een overvloed aan prijzen beschikbaar.

9-12-2004
 : Promotie
Bredevoort 3 behaalde door een tweede plaats in de vijfde klasse de "nacompetitie". Er werd om promotie gespeeld in Didam tegen Shot (W) 4 uit Wageningen. Het Bredevoortse team was veel te sterk voor de Wageningers en won met 6-2. Promotie derhalve naar de vierde klasse.

30-11-2004 : Degradatie
Bredevoort 2 verliest de laatste competitiewedstrijd thuis met 1-9 van Winterswijk 2. Door deze nederlaag is degradatie van team 2 naar de vierde klasse een feit. Winterswijk2 wordt door deze grote overwinning kampioen.
21-11-2004 : Spijk
Zondagochtend, 21 november, vertrokken om 8:30 uur zes leden van T.T.V.Bredevoort naar Spijk, om aldaar aan het plaatselijke Tafeltennistoernooi deel te nemen. In de poule voor derde en vierde klassers, werden de Bredevoortse spelers verdeeld over twee poules, met tegenstanders uit Lobith en Aerdt. De leden van T.T.V.Bredevoort speelden prima, met name de gebroeders Simons, die elkaar rond 16:00 uur in de finale tegenkwamen. Rob Simons bleek de sterkste, hij won al zijn wedstrijden.

Rob en Wilco Simons in actie.

Johan Duenk in actie tegen Gert Klein Reesink (LTTC), in de wedstrijd om plaats 3 en 4. Johan werd vierde.

Organisator Jan Schopman overhandigt Rob Simons de eerste prijs.


......en verder was het vooral gezellig......
18-09-2004 : Oude IJssel
Ook de vissen in de Oude IJssel bij Laag Keppel hebben kennis gemaakt met de vaardigheden van de Bredevoortse Tafeltennissers. In de slagschaduw van het kasteel werden ruim 20 vissen op het droge getakeld.


Zomer 2004 : Zomeraktiviteiten
Om de lange periode tussen voorjaars- en najaarscompetitie te overbruggen werden diverse aktiviteiten georganiseerd.

Dubbeltoernooi: Winnaars Gunter en Sylvia

Mali-toernooi: Het amateuren werd gewonnen door Elbert voor Enrico

Darten: Een combinatie van team 4 en 5 (Paul, Wim en Danielle ) wist beslag te leggen op de eerste plaats

Rijn-vissen: Zondagochtend 27 juni, kwart voor vijf opstaan, met de auto naar Wageningen om daar in de Rijn...........bijna niks te vangen. Beste visser was Wim Boland....

Onderweg naar de Rijn.....


.... eerst even een vlekje wegwerken...


......... en dan opgelucht vissen

Gracht-vissen: Vrijdag 2 juli.
In de gracht beet de vis aanzienlijk beter dan enkele dagen eerder in de Rijn. Johan Duenk en Wilco Simons (7 stuks) en Wim Boland (6 stuks) waren het meest succesvol. Spectaculair waren de twee palingen die door Wim en Wilco boven water werden getakeld.

Meest bijzondere vangst door Rob Simons ...
........1 nijlpaard........
09-05-2004
De volgende spelers wonnen in de voorjaarscompetitie 2004 meer dan de helft van hun wedstrijden:
Jan Carel Brethouwer3e klasse87 %
Rob Simons3e klasse62 %
Wilco Simons3e klasse50 %
Marco Liebrand4e klasse89 %
Elbert Brethouwer4e klasse67 %
Johan Duenk4e klasse59 %
Wiljan Klein Molekamp4e klasse53 %
Ronny Bulten6e klasse74 %
Paul Tebroke6e klasse57 %
Ap te Winkel7e klasse 71 %
Sandra de Groot7e klasse 62 %
Hans Westrum7e klasse 57 %

17-04-2004 : Team 2 kampioen, degradatie Team 3

In een poule met zeer gelijkwaardige teams wist het tweede team van Bredevoort in de laatste competitiewedstrijd in Lichtenvoorde het kampioenschap in de vierde klasse te behalen. Tegen Litac 5 moest Bredevoort minstens 4 punten halen voor de titel. In de vijfde wedstrijd wist Hans Ubbink het kampioenschaps-punt te behalen door een 1-4 tussenstand op de borden te brengen; dit onder goedkeurende blikken van de 3 Bredevoortse supporters (de rest van de familie Ubbink). Omdat ook Marco Liebrand en Elbert Brethouwer verder ongeslagen bleven, resulteerde uiteindelijk een enigzins geflatteerde 1-9 overwinning voor Bredevoort. Het sterkste team in de poule, Relax 5 uit Didam, moet genoegen nemen met een tweede plaats in de eindstand; dit door een sanctie van 10 punten aftrek. De felicitaties van de vereniging zijn voor Bredevoort 2: Johan Duenk, Hans Ubbink, Marco Liebrand en Elbert Brethouwer.
Bredevoort 3 presteerde in de vierde klasse naar behoren. Echter veel wedstrijden werden nipt met 6-4 verloren. Uiteindelijk eindigde Bredevoort 3 op een gedeeld laatste/voorlaatste plaats, samen met Vios 1 uit Beltrum. Doordat Vios 1 in de ondelinge wedstrijden beter presteerde mogen zij een beslissend degradatieduel spelen. Bredevoort 3 komt 1 puntje tekort en degradeert rechtstreeks naar de vijfde klasse.
17-04-2004 : Felicitaties voor Team 2

Het bestuur......
Johan Duenk, Hans Ubbink, Elbert Brethouwer, Marco Liebrand
..... feliciteert team 2 ......
Johan Duenk, Hans Ubbink, Elbert Brethouwer, Marco Liebrand
..... met het kampioenschap.

11-03-2004 : Ledenvergadering
Op 11 maart vond de ledenvergadering 2004 plaats. Belangrijkste punten:
  • Secretaris Hans Ubbink verlengt zijn functie met 4 jaren
  • Rob Simons neemt voor 2 jaren plaats in de kascommissie en volgt Wilco Simons op
  • De contributie wordt met € 20,00 per jaar verhoogd
  • De vereniging koopt voor de najaarscompetitie nieuwe sportshirts en -broeken
24-01-2004 : Bastion
De scholieren van basisschool " 't Bastion " hebben bij de scholenkampioenschappen in Aalten goed gepresteerd. Na 8 weken met diverse trainingen was het eindelijk zover en kon de strijd worden aangegaan tegen diverse scholen uit Aalten en de buurtschappen. Zowel team 1 als team 2 kwamen enkele punten tekort om door te dringen tot de kruisfinales, maar eindigden verdienstelijk in de subtop in hun poules.