30-12-2003 : Onderling Dubbeltoernooi
Het traditionele onderlinge dubbeltoernooi tijdens de winterstop, waarbij door loting tweetallen worden samengesteld, werd gewonnen door Sylvia Smit en Johan Duenk. Door een oneven aantal deelnemers deed 1 drietal mee aan deze happening. Dit drietal, bestaande uit Ronny Bulten, Gunter Ducker en Elbert Brethouwer legde beslag op de tweede plaats.

23-11-2003 : Competitieresultaten

De Bredevoortse teams kunnen bijna de balans opmaken van de najaarscompetitie 2003. Team 3 heeft in de vijfde klasse in de laatste wedstrijd nog 1 puntje nodig om het kampioenschap binnen te halen. Team 1 heeft zich gehandhaafd in de derde klasse en team 2 eindigt op een tweede plaats in de vierde klasse. Team 5 strandt in de middenmoot in de zevende klasse. Voor team 4 is het noodzakelijk om in de laatste week alle zeilen bij te zetten om degradatie naar de zevende klasse te voorkomen.

24-11-2003 : Bredevoort 3 kampioen

Het derde team van T.T.V. Bredevoort is op overtuigende wijze kampieon geworden in de vijfde klasse. Het team behaalde zeven overwinningen en drie gelijke spelen en werd derhalve ongeslagen kampioen. Onze felicitaties zijn voor Sylvia Smit, Gunter Ducker en Wiljan Klein Molekamp.
2003 : Resultaten Najaarscompetitie
 De volgende spelers wonnen in de najaarscompetitie 2003 meer dan de helft van hun wedstrijden:

Jan Carel Brethouwer3e klasse63 %
Rob Simons3e klasse63 %
Marco Liebrand4e klasse86 %
Elbert Brethouwer4e klasse67 %
Johan Duenk4e klasse50 %
Gunter Ducker5e klasse87 %
Wiljan Klein Molekamp5e klasse79 %
Paul Tebroke6e klasse58 %
Ronny Bulten6e klasse54 %
Ap te Winkel7e klasse 91 %
Sandra de Groot7e klasse 50 %


25-11-2003 :
Team 4 ontsnapt aan degradatie . Het vierde team boekte in de laatste competitieweek een verassende 4-6 overwinning tegen titelkandidaat Winterswijk 4. Bredevoort 4 ontsnapte hierdoor nipt aan degradatie of het spelen van P/D wedstrijden.

23-08-2003 : Familie-middag

De familiemiddag, in het kader van het 25-jarig bestaan, was een succes. Nadat om 16:30 uur iedereen verzameld was in de kantine van gebouw Ons Huis en de koffie genuttigd was, werd in groepjes een fotopuzzeltocht gelopen. Na een fors uur wandelen keerde iedereen hongerig en dorstig terug..... en daar was op gerekend...... De puzzeltocht werd gewonnen door de familie Brethouwer. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

04-07-2003 : Visavond

 De visavond op 4 juli begon met lichte regen, maar kende ook droge perioden. Ook de vangst stond af en toe behoorlijk droog..... maar ondanks de magere vangst ( ca. 10 vissen door 7 vissers en 2 toeschouwers) was er sprake van een geslaagde avond. Het meeste succes hadden Wilco Simons en Elbert Brethouwer met ieder 3 vissen.
21-06-2003 : Feestdag
Op zaterdag 21 juni was de feestdag voor leden en partners. Al voor 's ochtends 07:00 uur vertrok de bus naar Blokzijl, voor een boottocht met koffietafel. 's middags werden sportieve activiteiten beoefend, zoals boogschieten, kanovaren en een hindernisbaan. Met behulp van een huifkar werd koers gezet naar het eindpunt, met barbecue en de nodige drank.

het bestuur poseert

Zoals een sportvereniging betaamd werden er ook nog prijzen verdeeld:
Quiz ........................Jacqueline Liebrand
Boogschieten .......Ronny Bulten /Wiljan Klein Molekamp
Darten .....................Paul Tebroke

mei 2003 : Jubileum Toernooien
Op dinsdag 20 mei werd het straten-bedrijven Tafeltennistoernooi gespeeld. Ondanks beperkte deelname was er sprake van een geslaagde avond. Het toernooi werd gewonnen de het team van ’t Centrum, met Boudewijn Duenk en Dion Zuurveen. Op slechts 1 punt achterstand eindigde installatiebedrijf Voltman, met Mike Voltman en Edwin Siebelink. De prijs voor de beste speler van het toernooi was voor Geert Migchelbrink, uitkomend voor BSV 2.

Op zaterdag 24 mei was het toernooi voor de scholieren uit groep 6, 7 en 8. In het ochtendprogramma werden 72 wedstrijden gespeeld. Na de patat vonden de finales plaats. Het enthousiasme van de kinderen was enorm en zelfs na het spelen van 11 wedstrijden werd er volop verder getraind. Liefst 5 meisjes uit groep 8 streden uiteindelijk om de ereplaatsen. Silke Meinen en Marja Brethouwer eindigden beide op 12 punten. Omdat Silke de onderlinge wedstrijd met 2-1 had gewonnen werd zij winnares van het toernooi. Mandy Berkelmans werd derde. Ramon ten Have op de zesde plaats was de beste speler uit groep 7 en tevens de beste jongen van het toernooi. Jan Jelte Stronks eindigde op de vijftiende plaats en kreeg de prijs voor de beste speler uit groep 6.


Bedrijventoernooi:
1)'t Centrum 1
2)Installatiebedrijf Voltman
3)BSV 2
4)'t Centrum 2
5)BSV 1
6)Ons Huis

Scholierentoernooi:
1)Silke Meinen
2)Marja Brethouwer
3)Mandy Berkelmans
4)Anke Overkamp
5)Judith Oonk
6)Ramon te Have


april 2003 : Resultaten Voorjaarscompetitie
De volgende spelers wonnen in de voorjaarscompetitie meer dan de helft van hun wedstrijden:

Jan Carel Brethouwer3e klasse72 %
Elbert Brethouwer3e klasse54 %
Wilco Simons3e klasse57 %
Rob Simons3e klasse63 %
Enrico Pennings3e klasse56 %
Gunter Ducker5e klasse78 %
Sylvia Smit5e klasse57 %
Wiljan Klein Molekamp6e klasse75 %
Ap te Winkel6e klasse66 %
Wim Boland6e klasse 50 %

maart 2003 : Tafels
Onze zoektocht naar de verdwenen tafeltennistafels heeft tot op heden niets opgeleverd. Eind 2002 zijn enkele tafels uitgeleend aan de AJCL van de afdeling Gelre voor een toernooi in Aalten. Daar zijn de goede tafels uit Bredevoort verwisseld met tafels van aanzienlijk mindere kwaliteit. We hopen dat een oproep in het afdelingsblad "Gelre Nieuws" zal helpen om de juiste tafels in Bredevoort terug te krijgen.
Degradatie team 2 en 5
De voorjaarscompetitie zit er op. De Bredevoortse teams presteerden wisselvallig. Toch werden in de laatste wedstrijd 3 teams kampioen op Bredevoortse bodem; het waren echter de drie tegenstanders van de Bredevoortse teams.
Team 1 handhaaft zich vrij eenvoudig in de derde klasse en eindigt op een derde plaats. Tegenstander in de laatste wedstrijd was het derde team van Westa uit Westervoort. Dit team moest met 3-7 winnen om kampioen te worden. Omdat de wedstrijd in Westervoort in een 5-5 gelijkspel eindigde werd een ruime overwinning voor Westa niet verwacht. Hoewel de meeste wedstrijden een gelijkopgaand beeld vertoonden was het telkens Westa dat aan het langste eind trok en met liefst 2-8 wist te winnen. Het kampioenschap in de derde klasse was derhalve voor Westa en er was gebak in de kantine. Ook de tegenstanders van team 4 en 5 behaalden in hun laatste wedstrijd in Bredevoort het kampioenschap en deelden mee in het gebak.
Team 2 kan na het kampioenschap van afgelopen seizoen de veroverde plek in de derde klasse niet behouden. Degradatie naar de vierde klasse derhalve.
Team 3 eindigt op een keurige tweede plaats in de vijfde klasse.
Team 4 heeft na de afgelopen degradatie geen kans gezien het verloren gegane terrein weer terug te winnen en eindigt enigzins teleurstellend in de subtop van de zesde klasse.
Team 5 verblijft slechts kort in de zesde klasse. Degradatie naar de zevende klasse is al enkele weken een feit.
januari 2003 : Nieuwjaarsreceptie/Ledenvergadering
Op Donderdag 9 januari was de "jaarvergadering" in gebouw "Ons Huis". De meeste tijd werd gestoken in de viering van het jubileum.  Het is zover, we bestaan dit jaar 25 jaren! Voorlopig jubileumprogramma:
9 januariNieuwjaarsreceptie en Jaarvergadering
eind aprilBedrijven/straten toernooi
24 MeiScholentoernooi groep 6,7, en 8
30 MeiVisavond
21 juniFeestdag voor leden en partners
23 aug. (?)Fietstocht, barbecue voor hele gezin
??Extra toernooideelname

Voorzitter Johan Duenk werd herkozen, Hans Westrum neemt de rol over van Wim Boland in de kascontrole. Liefst 16 leden werden gehuldigd voor het feit dat ze afgelopen jaar een kampioenschap behaalden. Ze kregen een drankpakket overhandigd. Voorzitter Johan Duenk werd zelfs 2 keer kampioen. De aansluitende nieuwjaarsreceptie startte met het uitreiken van "nieuwjaarszakken" voor alle leden met kinderen onder 12 jaar. Daarna werd een vorstelijk warm en koud buffet genuttigd en was er volop gelegenheid tot het lessen van de dorst.
november 2002 :Einde najaarscompetitie
De Bredevoortse teams hebben goed gepresteerd in de najaarscompetitie. Naast het kampioenschap 24-11-2003 : Bredevoort 3 kampioen
Het derde team van T.T.V. Bredevoort is op overtuigende wijze kampieon geworden in de vijfde klasse. Het team behaalde zeven overwinningen en drie gelijke spelen en werd derhalve ongeslagen kampioen.
Onze felicitaties zijn voor Sylvia Smit, Gunter Ducker en Wiljan Klein Molekamp. van team 2 en 5 hebben team 1 en 3 zich resp. in de derde en vijfde klasse gehandhaafd met een keurige derde en tweede plaats. Alleen team 4 kende een zware competitie en degradeerde van de vijfde naar de zesde klasse.

Kampioenschap team 2
In de vierde klasse won team 2 de beslissende uitwedstrijd tegen Taverdo 3 in Doetinchem met 3-7. Bredevoort 2 werd hierdoor kampioen in de vierde klasse en promoveert naar de derde klasse. Bijzonderheid is nog het feit dat Rob Simons de competitie met een 100 % score beeindigde. Onze felicitiaties gaan naar Rob Simons, Enrico Pennings, Hans Ubbink en Johan Duenk.

Kampioenschap team 5

In de zevende klasse won team 5 de beslissende thuiswedstrijd tegen Grol 11 uit Groenlo met 7-3. Bredevoort 5 werd hierdoor kampioen in de zevende klasse en promoveert naar de zesde klasse. Onze felicitaties gaan naar Hans Westrum, Bert Siemerink, Sandra de Groot en Willie Blekkink.
Tafeltennis is een prachtige sport, vooral als af en toe een wedstrijd gewonnen wordt; de volgende spelers wonnen meer dan de helft van hun wedstrijden:

Jan Carel Brethouwer3e klasse79 %
Elbert Brethouwer3e klasse56 %
Rob Simons4e klasse100 %
Enrico Pennings4e klasse87 %
Johan Duenk4e klasse77 %
Hans Ubbink4e klasse57 %
Gunter Ducker5e klasse79 %
Sylvia Smit5e klasse67 %
Sandra de Groot7e klasse85 %
Willie Blekkink7e klasse75 %
Hans Westrum7e klasse57 %
Bert Siemerink7e klasse 50 %

mei, juni, juli 2002 : Zomerprogramma
Om de zomer, waarin geen competitie gespeeld wordt, te overbruggen, zijn er naast de gewone trainingsavonden, enkele bijzondere activiteiten georganiseerd. Een overzicht.

Visavond : Het avondje vissen lijkt een traditie te gaan worden. Aan de vangst kan dat niet liggen. Door elf vissers werden in het geheel slechts 4 vissen gevangen. Jan Carel Brethouwer, Marco liebrand, Wilco Simons en Bertus ten Harkel vingen ieder exact 1 visje. Het paraat staande schepnet was daarbij niet nodig.

Darten met competitieteams {Team 1 bleek bij het darten over de zuiverste worpen te beschikken. Alle wedstrijden werden gewonnen.

Dubbelkampioenschap :Het dubbeltoernooi met de nieuwe spelregels (games tot de 11) werd gewonnen door Jan Carel Brethouwer en Hans Ubbink. Tweede werden Sylvia Smit en Elbert Brethouwer.

Amateuren : Het amateurtoernooi, ook wel Malitoernooi genaamd, werd gewonnen door Marco Liebrand, voor Johan Duenk en Elbert Brethouwer.

Dubbel met hindernissen :
Het dubbeltoernooi met handicaps leidde tot merkwaardige taferelen. Marco Liebrand en Elbert Brethouwer wisten de meeste punten te scoren. Bijgaand enkele plaatjes van het tafeltennisen waarbij het batje vervangen werd door een pannenkoekpan of waarbij spelers voorzien werden van een bril met superdikke glazen...........

april 2002 : Team 4 ook kampioen
Bredevoort 4 behaalt het kampioenschap in de zesde klasse doordat concurrent Grol 7 1 puntje liet liggen in Wehl. Onze felicitaties voor Wim Boland, Bertus ten Harkel, Ap te Winkel en Ronny Bulten.

maart 2002 : Algemene Ledenvergadering

Op Donderdag 7 maart was de "jaarvergadering" in gebouw "Ons Huis". De meeste tijd werd gestoken in de voorbereiding van het jubileumjaar 2003: T.T.V. Bredevoort bestaat dan 25 jaren.
Penningmeester Elbert Brethouwer werd herkozen, Wilco Simons neemt de rol over van Sylvia Smit in de kascontrole.

februari 2002 : Bastion

De scholieren van basisschool " 't Bastion " hebben bij de scholenkampioenschappen in Aalten goed gepresteerd. Na 10 weken met diverse trainingen was het eindelijk zover en kon de strijd worden aangegaan tegen allerlei scholen uit Aalten en de buurtschappen. Team 2 werd derde in een poule van zeven. Team 1 werd tweede in de poule, verloor de kruisfinale, maar wist de strijd om de derde plaats winnend af te sluiten. Onze felicitaties aan de spelers en complimenten voor tafeltennisvereniging Atak voor de organisatie.

Het eerste team van het Bastion werd uiteindelijk derde. v.l.n.r. Esmael Mogbel, Roy Winters, Jesse Hijink en Joost Klein Poelhuis.

Het tweede team van het Bastion won 4 van de 6 wedstrijden en werd derde in de poule. v.l.n.r. Thom de Vries, Kevin van Axeldorn, Marja Brethouwer en Pleun Willemsen.
Promotie-degradatie wedstrijden
Team 4 en 5 zijn er na hun tweede plaats in de competitie niet in geslaag om te promoveren. De beslissende P-D wedstrijden tegen resp. Vios 3 uit Beltrum en Grol 8 uit Groenlo werden ruim verloren.

juli 2001 : Zomerprogramma succesvol
Het zomerprogramma is zeer geslaagd. Tijdens de schietwedstrijden en de visavond was de opkomst redelijk. De schietavond was (met dank aan BSV) uitermate gezellig. De visavond vond plaats onder extreem warme weersomstandigheden. Gelukkig bleef het onweer uit en kon er volop gevist worden. De vangst was erg mager; alleen Bertus ten Harkel (5) en Elbert Brethouwer (1) vingen iets. De slotavond met drankjes, hapjes en diverse spelletjes werd uitermate goed bezocht. Hoogtepunten waren het "smurfengooien" , het "mini-tafeltennis" en natuurlijk het dart-bord.

december 2001 : Onderling Dubbeltoernooi
Het onderling dubbeltoernooi, dat volgens traditie in de winterstop wordt gespeeld, werd gewonnen door Wilco Simons en Günter Dücker. Tweede werden Hans Ubbink en Ap te Winkel.

25 jarig huwelijk
Johan Duenk -voorzitter en mede-oprichter van onze vereniging - en zijn vrouw Dinie waren op 10 december 2001 25 jaren getrouwd. De felicitaties namens onze vereniging brachten we over op een groots feest op zaterdag 15 december jl. in "het Wapen van Bredevoort".
mei 2001 : Handicap-dubbel-toernooi
Het handicap-dubbel-toernooi (tafeltennissen met respectievelijk koekepannen, triplex-batjes en vastgebonden aan de dubbel-partner) werd gewonnen door Johan Duenk en Günter Dücker. In de finale werden Jan Carel Brethouwer en Hans Ubbink verslagen, die daardoor op de tweede plaats eindigden.

Amateur-toernooi
Het amateur-toernooi werd gewonnen door Ap te Winkel. Hij volgt Marco Liebrand op als "amateur-kampioen" en krijgt de wisselbeker voor 1 jaar in bezit. Hans Ubbink werd tweede, Elbert Brethouwer derde.
april 2001 : Zomerprogramma
Om de lange zomerstop te overbruggen is er een zomerprogramma georganiseerd. De volgende activiteiten staan ingepland.

08-05amateur-toernooi
22-05handicap-dubbeltoernooi
19-06schiet-wedstrijd
06-07vis-wedstrijd
17-07slot-avond

februari 2001: Jaarvergadering
Op Donderdag 22-02-2001 vond de jaarvergadering plaats in gebouw "Ons Huis". De opkomst was redelijk hoog. Belangrijkste punten uit de vergadering: Het jaarverslag 2000, het financiele verslag 2000, de begrotingen 2001 en 2002 en de notulen van de jaarvergadering 2000 worden ongewijzigd vastgesteld.  Marco Liebrand wordt herkozen als bestuurslid "bijzondere activiteiten". Ronny Bulten is met ingang van de najaarscompetitie 2001 wedstrijd secretaris en neemt deze functie over van Elbert Brethouwer.
Wim Boland neemt de functie in de kascommissie over van Ap te Winkel. Om de lange zomerstop 2001 te overbruggen zal een zomerprogramma worden samengesteld.
december 2000 : Radio Lindeboom
Op Zaterdag 16 December was Enrico Pennings, namens onze vereniging, te gast bij Radio Lindeboom. Enrico werd in een live-uitzending aan de tand gevoeld over het wel en wee van onze vereniging en wist de luisteraars veel nuttige informatie te geven.

Huwelijk

Sandra Fles (team 4) en Tim de Groot (voormalig lid) zijn, na precies twaalf en een half jaar verkering, op vrijdag 15 december 2000 in het huwelijk getreden. Het feest, dat plaatsvond bij "de Harmonie" te Winterswijk, werd door een delegatie van de Tafeltennisvereniging bezocht. We wensen het bruidspaar veel geluk toe.
november 2000 : Ruim op tijd.
Enkele spelers van team 3 waren op Dinsdag 14 november ruim op tijd voor de uitwedstrijd tegen Atak 3. Liefst drie weken voor aanvang van de wedstrijd zaten de Bredevoorters al omgekleed en wel klaar in de Aladnahal te Aalten. Men had zich vergist. In werkelijkheid stond een thuiswedstrijd tegen ETTV 4 uit Eibergen op het programma. Net op tijd werd de fout ontdekt en keerde men huiswaarts om ETTV met 6-4 te verslaan.
Team 4 kampioen.
Het vierde team van T.T.V. "Bredevoort" werd op maandag 13 november 2000 kampioen in de zesde klasse poule 1. In Groenlo werd Grol 9 met 4-6 verslagen. Bredevoort 4 is door dit resultaat 2 ronden voor het einde van de competitie al onbereikbaar geworden voor de concurrentie. Het team is dit seizoen nog ongeslagen. De felicitaties gaan naar Sandra Fles, Sylvia Smit, Paul Tebroke en Wim Boland. Bijzondere prestaties werden geleverd door Sylvia Smit, die het hele seizoen ongeslagen bleef en 24 wedstrijden won en Paul Tebroke, die 23 van de 24 wedstrijden in winst wist om te zetten.